Friday, December 12, 2014

feelvogue promo (anjuran inisiatif sendiri)

Yeay !

Kak iza buat promo feelvogue lagi.

High five sikit. :)

Tapi kak iza nak open tuk 5 orang terpantas sahaja.

Ooo..who's d lucky one huh..

Awak hanya bayar kadar harga produk.rm69.90 semenanjung, rm75.00 tuk sabah dan sarawak.

Postage,ahkak belanja uollsss...

Plus,kak iza bagi awak free gift lagi.

Pat pat siku lipat,siapa cepat dia dapat.yang tak dapat,jangan lah menangis mendapat :p

Jom order #0127069232

#sayapengedarsahfeelvogue
#segamat
#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #visitmyig #visitig #iklanvisitig #instashop #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #putrajaya #cyberjaya #malaysia  #uitmshahalam #uitmpuncakalam  #ukm #uia

Tuesday, December 9, 2014

racun vs antioksidan

Tahukah anda perokok tegar kehilangan 25mg vitamin c dari tubuh badan dari 1 batang rokok ?

Dah nama tegar,takkan 1 hari 1 batang kan ? Haruslah berbatang2 kannnnnn ?

Haaa..kira sendiri ya.

Apa kaitannya dengan vita c ?
Vita c kan perisai atau antioksidan kuat bagi tubuh kita.

Dah gitu,makin lama makin kurang vita c dalam badan,macam mana kita nak beat penyakit2 durjana akibat merokok seperti kanser,strok,jantung,dll.

Cecite cecite ? Sambil jungkit kening.. Amalan konsisten, racun dalam badan pun boleh keluar dan rasa terhadap nak hisap rokok pun boleh dikurangkan.

InsyaAllah.

Wednesday, December 3, 2014